Se den første teaser til Martin Scorseses Netflix-storfilm ‘The Irishman’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidste år færdiggjorde Martin Scorsese optagelserne til ‘The Irishman’, der bliver 2019’s helt store gangsterfilm med premiere direkte på Netflix i efteråret. I hovedrollerne finder vi ingen ringere end Al Pacino, Robert de Niro og Joe Pesci, der med deres samlede medvirken i ‘Godfather’-filmene og ‘Goodfellas’ som bekendt har betragtelig erfaring udi gangsterollerne.

Den nye teaser til ‘The Irishman’ bekræfter, at filmen får Netflix-premiere til efteråret samt en begrænset biografpremiere. Det samme var tilfældet med den tredobbelte Oscar-vinder ‘Roma’, der, udover at få Netflix-premiere, også kørte i biograferne i en begrænset periode.

Traileren er ganske kort og viser en patron fra en affyret pistol, der suser igennem filmens store navne, samtidig med at vi hører en kort dialog fra skuespillerne.

‘The Irishman’ skal skildre den virkelige person Frank Sheeran (spillet af Robert de Niro), der arbejder som lejemorder for mafiaen.

Om filmen får biografpremiere herhjemme, ved vi endnu ikke.

Læs også: Skal rotten i slutningen af ‘The Departed’ fjernes? Debatten deler internettet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af