Soundvenue Forpremiere: Queer-hittet ’The Miseducation of Cameron Post’ med to af tidens største skuespiltalenter

Soundvenue Forpremiere: Queer-hittet ’The Miseducation of Cameron Post’ med to af tidens største skuespiltalenter
Forrest Goodluck, Chloë Grace Moretz og Sasha Lane 'The Miseducation of Cameron Post'.

Det er ikke altid, der er meget mere på spil i coming of age-film, end at hovedpersonen skal overkomme sin tvivl og usikkerhed og finde sig selv.

Men i ’The Miseducation of Cameron Post’, som vi inviterer til forpremiere på 20. februar, er der meget mere på spil. Teenageren Cameron ved nemlig godt, hvem hun er. Hun får bare ikke lov til at være det.

Under sin prom night bliver hun taget i at være sammen med en anden pige på bagsædet af en bil. Hendes kristne tante sender hende afsted til God’s Promise – et såkaldt omvendelsescenter, hvor man bliver kureret for SSA: Same Sex Attraction. Afvænningen står på alt fra terapi til tegninger og såkaldt blessercise: Fysisk træning tilsat lovord til vorherre!

Cameron knytter dog hurtigt et tæt bånd til to af de andre indlagte unge, som i endnu højere grad end hende er klar over, at homoseksualitet ikke er noget, man kan eller skal helbredes for.

’The Miseducation of Cameron Post’ er en sjældent nuanceret og bevægende fortælling om at blive undertrykt på sin identitet – skrevet og instrueret af stjerneskuddet Desiree Akhavan, der er blevet betegnet som den nye Lena Dunham. Akhavan spillede Chantal i ’Girls’, er åbent biseksuel og har brugt sine egne oplevelser som mobbeoffer, da hun var barn, til at sætte sig ind i, hvordan det er at stå uden for fællesskabet.

I hovedrollen som Cameron Post ses stjerneskuddet Chloë Grace Moretz (’Kick-Ass’) i karrierens måske bedste præstation, mens Sasha Lane, der slog stort igennem i ’American Honey’, lyser op som Camerons nye veninde Jane.

’The Miseducation of Cameron Post’ er ikke blot en af årets mest centrale queer-film – det er en af årets mest centrale film, punktum.

Køb billet HER – og tilmeld Facebook-event HER.

’The Miseducation of Cameron Post’
Onsdag den 20. februar
Kl. 20.00 i Empire Bio i København

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af