’The Haunting of Hill House’ vender tilbage med helt nyt plot til sæson to – se de første teasere

’The Haunting of Hill House’ vender tilbage med helt nyt plot til sæson to – se de første teasere
'The Haunting of Hill House'. (Foto: Steve Dietl/Netflix)

En af sidste års største seriesuccesser må tilskrives Mike Flanagan og Trevor Macys gyserserie ’The Haunting of Hill House’. Derfor kommer det næppe som en overraskelse, at Netflix ønsker at fortsætte horrorfortællingerne, som nu er blevet fornyet med en sæson to.

Den kommende sæson kommer dog ikke til at have noget med Hill House eller Crain-klanen at gøre. Med titlen ’The Haunting of Bly Manor’ fortæller den nye sæson en helt ny historie med udelukkende nye karakterer (hvorvidt de nye karakterer vil blive spillet af nogle af første sæsons skuespillere, vides dog ikke).

Mens ’The Haunting of Hill House’ var en adaption af Shirley Jacksons horror-roman af samme navn fra 1959, vil den kommende sæson ifølge Netflix tage udgangspunkt i den amerikansk-britiske forfatter Henry James’ værker.

’The Haunting of Bly Manor’ har fået sine første to teasere, der afslørede Henry James-forbindelsen med et citat fra hans gyserroman ’The Turn of the Screw’ fra 1898, som finder sted ved … ja, du gættede det måske: Bly Manor.

James var foruden sine horror-romaner særligt kendt for sine kvindeskildringer samt fortolkninger af ’den nye verden’ omkring slutningen af det 19. århundrede.

’The Haunting of Bly Manor’ rammer Netflix i 2020.

Læs også: De bedste serier i 2018 – rangeret fra 20-1

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af