Armie Hammer sår tvivl om ’Call Me By Your Name’-opfølger: »Vi ville blive skuffede«

Armie Hammer sår tvivl om ’Call Me By Your Name’-opfølger: »Vi ville blive skuffede«
Timothée Chalamet og Armie Hammer i 'Call Me By Your Name'

Rygterne om en opfølger til Luca Guadagninos mesterlige 2017-romance ’Call Me By Your Name’ har efterhånden floreret vidt og bredt en god rum tid. Både hovedrolleindehaverne Timothée Chalamet og Armie Hammer samt i særdeleshed instruktør Luca Guadagnino har udtrykt entusiasme omkring idéen – førstnævnte er »1000 % på« og sidstnævnte har sågar delt idéer til, hvordan en sådan opfølger kunne blive udformet.

Nu trækker Armie Hammer (der spillede rollen som Oliver over for Chalamets helt unge Elio) dog alligevel i land i forhold til en fortsættelse af kærlighedshistorien. I et nyt interview med Vulture afslører Hammer, at han – til trods for tidligere rygter og udtalelser – er usikker på, om det vil være en god idé at forsøge sig med en opfølger, når nu originalen var så særlig.

Hammer udtaler: »Der har været nogle rigtig løse samtaler om det, men når alt kommer til alt – jeg er ved at komme frem til, at den første var så særlig for alle, der lavede den, og så mange mennesker, der så den, følte, at den virkelig rørte dem eller talte til dem. Det føltes som en virkelig perfekt blanding af så mange forskellige ting, at hvis vi laver en opfølger, tror jeg, vi ville blive skuffede. Jeg tror ikke noget, kan måle sig med den første, du ved?«.

Så sent som i efteråret udtalte Hammer til Variety, at han ville »føle sig virkelig heldig«, hvis han »fik lov til at lave endnu én«. Hammer kan da heller ikke med hundrede procent sikkerhed afvise, at en opfølger ville komme på tale, hvis hovedrollerne bag projektet var på: »Hvis vi ender med et utroligt manuskript, og Timmy er på, og Luca er på, så ville jeg være et røvhul, hvis jeg sagde nej. Men så igen – jeg har det sådan, at det var sådan en særlig ting, så hvorfor lader vi det ikke være, som det er?«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af