Ava DuVernay konfronterer berømt skandalesag på Netflix – se traileren til ‘When They See Us’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ava DuVernay blev Oscar-nomineret for sit første samarbejde med Netflix, den tankevækkende skildring af det amerikanske fængselsystem i perlen ’13th’. Nu vender hun tilbage til streaminggiganten med endnu en historie om de mange huller i det amerikanske retsvæsen.

Miniserien ‘When They See Us’ er en dramatiseret fortælling over den virkelige sag om de såkaldte Central Park Five – fem unge, sorte mænd fra Harlem, der blev arresteret i 1989 for at have overfaldet en kvinde i parken på falskt grundlag. Serien følger mændene hele vejen fra de blev falsk anklaget frem til deres løsladelse 25 år senere i 2014 og undersøger, hvordan både medier og retssystemet dømte dem på forhånd ud fra fordomme.

Traileren demonstrerer et stort visuelt overskud, som serien unægtelig også kommer til at dyrke. DuVernay har nemlig teamet op med den Oscar-nominerede mesterfotograf Bradford Young (‘Arrival’) for første gang siden ‘Selma’ – en konstellation, der utvivlsomt kommer til at give afkast.

Jovan Adepo, Jharrel Jerome, Chris Chalk, Justin Cunningham og Freddy Miyares spiller de fem hovedroller, mens stjerner som Vera Farmiga (‘The Departed’) og Michael K. Williams (‘The Wire’) også er at finde på rollelisten.

‘When They See Us’ får premiere på Netflix den 31. maj og løber over fire afsnit.

Læs også: De 20 mest ventede nye serier i 2019

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af