Cardi B lander sin første filmrolle i ny stripperfilm med Jennifer Lopez

Cardi B lander sin første filmrolle i ny stripperfilm med Jennifer Lopez
Cardi B. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Cardi B vender snuden mod det store lærred til et heftigt, nyt filmprojekt. Rapperens første filmrolle nogensinde kommer nemlig til at figurere i den kommende film ’Hustlers’, som tager udgangspunkt i artiklen ’The Hustlers at Scores’ fra magasinet The Cut, der i 2015 gik tæt på en gruppe strippere, der svindlede og hustlede sig til solide pengesummer fra velhavende Wall Street-jakkesæt.

Inden Cardi B gik efter en karriere i musikken, var hun selv stripper i New York – et erhverv, hun har været enormt åben omkring oplevelsen af på godt og ondt (primært førstnævnte). »Det shit får dig til at føle dig enormt magtfuld«, som hun tidligere har udtalt i et interview til The Cut.

’Hustlers’ kommer foruden Cardi B til at rumme navne som Jennifer Lopez, Constance Wu, Keke Palmer, Lili Reinhart og Julia Stiles. Filmen er skrevet og bliver instrueret af Lorene Scafaria, der blandt andet har skrevet og instrueret ’Seeking a Friend for the End of the World’ og senest ’The Meddler’.

Optagelserne til ’Hustler’ begynder ifølge The Fader allerede på fredag den 22. marts – men så burde de forhåbentlig også være færdige i tide til sommerens festivaler, hvor Cardi B som bekendt lægger vejen forbi Roskilde.

Læs også: Cardi B og Bruno Mars skruer helt op for kemien i videoen til ‘Please Me’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af