Den nye ‘Superbad’? Se traileren til Olivia Wildes hypede debutfilm ‘Booksmart’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lige så fortærsket highschool-komedien kan føles, lige så forfriskende er det, når en film bringer noget nyt til genren, som det ser ud til at være tilfældet med den kommende ’Booksmart’, der netop har fået verdenspremiere på SXSW-festivalen i USA.

Veninderne Molly og Amy har brugt al deres tid i highschool på at blive skolekloge og få adgang til de bedste universiteter. Men på skoleårets sidste dag viser det sig, at selv de mest uansvarlige elever er på vej til Yale, så de to sætter alt ind på at indehente de festligheder, studierne forhindrede dem i at have oplevet.

Traileren kanaliserer stemningen fra sidste års coming of age-succes ’Lady Bird’, og filmen er blevet sammenlignet med klassikeren ’Superbad’ i rosende anmeldelser i Indiewire og Variety. Det hele går op i en højere enhed, idet Jonah Hills yngre søster Beanie Feldstein, som fik sit gennembrug i ’Lady Bird’, spiller den ene hovedrolle i ’Booksmart’ over for Kaitlyn Dever (’Beautiful Boy’). Det er instruktørdebut for skuespiller Olivia Wilde (’Tron’,).

Læs også: Den roste ‘Native Son’ fra A24 er et kritisk blik på amerikanske raceforhold – se traileren

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af