Den roste ‘Native Son’ fra A24 er et kritisk blik på amerikanske raceforhold – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det hypede distributionsselskab A24, som de seneste år har bragt os film som ’Moonlight’, ’Lady Bird’ og ’The Florida Project’, har også en finger med i spillet på den kommende, hypede ’Native Son’.

Her følger vi den unge sorte mand Bigger Thomas (Ashton Sanders), som tager et job som chauffør for en succesrig forretningsmand og pludselig befinder sig i et noget andet miljø end den del af Chicago, han kommer fra. Det fører flere problemer med sig, som det kan ses i filmens trailer, og udvikler sig til en fortælling om klasse og race i det moderne USA.

Filmen havde premiere på Sundance Film Festival og fik en flot modtagelse. Historien er baseret på Richard Wrights roste roman af samme navn og tilpasset det store lærred af Suzan-Lori Parks, som har vundet den fornemme Pulitzer Pris for sit arbejde som dramatiker. Sammen med Sanders (’Moonlight’) spiller KiKi Layne (’If Beale Street Could Talk’) og Elizabeth Marvel (’Homeland’) med i filmen, som er Rashid Johnsons instruktørdebut.

Filmen får premiere på amerikansk HBO 6. april. Forhåbentligt kommer den på HBO Nordic i samme ombæring.

Læs også: Mindy Kalings talkshow-komedie ‘Late Night’ har allerede fået suveræne anmeldelser – se traileren

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af