Gense Luke Perrys ‘The Simpsons’-cameo som Krusty the Clowns halvbror

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mandag døde 1990’er-idolet Luke Perry, kendt som Dylan McKay fra ‘Beverly Hills 90210′, omgivet af familien efter at have lidt af et voldsomt slagtilfælde onsdag i sidste uge.

I 1993, mens den ikoniske ungdomsserie kørte på sit højeste, og Dylan knuste pigehjerter verden over, førte Perrys popularitet til en mindre gæsteoptræden i et ‘The Simpsons’-afsnit. Her spillede han sig selv som klovnen Krustys halvbror.

Entertaineren Krustys lunkne succes får Bart og Lisa til at hjælpe ham med at genskabe kontakten til hans celebre bekendtskaber, som kan sætte fut i hans show – heriblandt flotte Perry, som optræder i bar overkrop og former et imponerende karrusel-ballondyr, der overgår klovnens fesne ballonhest med flere længder. Det får den jaloux klovn til at affyre Perry i en kanon, så hans gode udseende i det mindste bliver ødelagt.

Senest havde Luke Perry en stor rolle i tv-serien ‘Riverdale’ fra 2017. Hans sidste rolle bliver i Quentin Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’, der får dansk biografpremiere 25. juli.

Læs også: Farvel, Luke Perry – min første ægte tv-kærlighed

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af