I Sveriges første originale Netflix-serie bliver gymnasieelev beskyldt for mord – se den nervepirrende trailer

Vores svenske naboer får snart del i Netflix streaming-univers, når landets første originale serie til tjenesten, ‘Quicksand’, der er baseret på Malin Perssons bedstsælgende krimi fra 2016, får premiere 5. april.

Traileren er netop blevet offentliggjort, og det er mildest talt en forvirrende – men også dragende – affære. Maja lever det søde liv som gymnasieelev i en velhavende Stockholmsk forstad, men tilværelsen med klirrende vinglas, forelskelse og bekymringsløse badeture i havet udvikler sig hurtigt til et blodbad i skolens klasseværelse.

De nærmere omstændigheder omkring massakren på Majas gymnasium kan vi kun gisne om ud fra traileren, men begivenhederne fører til, at Maja pludselig selv befinder sig i centrum for en mordretssag. Her indvier Maja os i dagens begivenheder op til tragedien, mens flere private detaljer om hendes forhold til den dysfunktionelle klassekammerat Sebastian dukker op til overfladen.

Hanna Ardéhn og Felix Sandman, der i øvrigt allerede er kendt i Sverige som sanger i boybandet FO&O, spiller hovedrollerne Maja og Sebastian, og serien er skrevet af Camilla Ahlgren, der også har været manuskriptforfatter på den dansk-svenske krimiserie ‘Broen’.

Læs også: De 20 mest ventede nye serier i 2019

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af