Forklædt Matthew McConaughey får folk til at ryge fake hash på gaden

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Matthew McConaughey har tilsynladende svært ved at slippe den hashomtågede karakter Moondog, som han spiller i Harmony Korines kommende syretrip af en film ’The Beach Bum’.

Forleden optrådte han i et segment hos Jimmy Kimmel iklædt strandbumsens tonede solbriller og med langt strandpjusket hår, hvor han foretog sig noget, der kun kan være udsprunget fra Moondogs hoved: Han fik tilfældige mennesker til at tro, at de var skæve.

I videoen står McConaughey på Sunset Boulevard klar med hotdogs, deodorant og øjendråber, som han påstår indeholder THC så stærk, at det vil kunne mærkes fem sekunder senere. Og der går ikke meget længere, før hans godtroende gæster påstår, de kan mærke, det kilder i tæerne.

I ’The Beach Bum’ er Moondog rygerven med den notoriske stener Snoop Dogg, og minsandten om rapperen ikke også dukker op, mens Moondog tester sine varer.

Læs også: Fem af årets bedste komedieserier er landet – så hvorfor hulen kan vi ikke se dem herhjemme?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af