Michael Jacksons nevø planlægger en moddokumentar til ‘Leaving Neverland’

Michael Jacksons nevø planlægger en moddokumentar til ‘Leaving Neverland’
Michael Jacksons nevø Taj Jackson i 2015. (Foto: Michael Kovac/Getty Images for Lifetime)

Michael Jacksons familie har været nogle af de mest højlydte i kritikken af dokumentaren ’Leaving Neverland’, hvori Michael Jackson beskyldes for at have begået seksuelle overgreb på Wade Robson og James Safechuck, da de var mindreårige.

Nu går Jacksons nevø Taj Jackson skridtet videre. Han planlægger sin egen dokumentar om anklagerne mod superstjernen.

»Det kommer ikke til at være et puff piece. Det kommer ikke til at være ’åh, lod os vise den velgørende Michael Jackson’«, fortæller Taj Jackson til NME. »Jeg kommer til at fokusere på facts«.

Nevøen, som var medlem af popgruppen T3 og samarbejdede musikalsk med sin onkel på sangen ’Why’, mener, at ’Leaving Neverland’ var ensidig og farvet, og at der er en alternativ historie at fortælle om beskyldningerne om seksuelt misbrug.

»Den (Taj Jacksons dokumentar red.) kommer til at starte med beskyldningerne i 1993, fordi jeg tror, det er der, det hele startede«, fortæller han. I 1993 betalte Jackson 23 millioner dollars i forlig til familien til den 13-årige Jordy Chandler i en sag om seksuelt misbrug. »På et tidspunkt var han (Jackson red.) meget imod at indgå forlig og vred, og så gav han efter. Hvorfor gjorde han det? Det kommer den til at handle om«.

Taj Jackson håber at kunne inkludere interviews med blandt andre Jordy Chandler i sin dokumentar.

Lyt til vores nye podcast SOUNDVENUE STREAMER: Om ‘Leaving Neverland’, ‘Triple Frontier’ og Hollywood vs. Netflix

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af