Sam Rockwell og Michelle Williams er supercharmerende duo i ny showbiz-serie – se traileren til Fosse/Verdon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Koreograf Bob Fosse og danser Gwen Verdon er en ikonisk duo i showbiz-verdenen, der gennem 50’erne, 60’erne og 70’erne skabte det ene Tony-vindende Broadway-show efter det andet. Der skal noget til at vise den passion, der kom til udtryk i deres arbejde såvel som i deres ægteskabelige liv, men hvis ikke Michelle Williams og Sam Rockwell kan gøre det, er der nok ingen, der kan.

Williams og Rockwell spiller duoen i den kommende serie ’Fosse/Verdon’, og traileren lægger op til lidt af et show, hvor flere af de klassiske koreografier genoplives, og der ikke spares på kostumer, dansenumre, musik og drama.

Serien er drevet af Broadway-kræfter og har således musicalstjernerne Lin-Manuel Miranda, Steven Levenson og Thomas Kail som henholdvis executive producer, forfatter og instruktør.

Michelle Williams er tidligere lykkedes med at genskabe en ikonisk figur, da hun i 2012 blev Oscar-nomineret for sin præstation som Marilyn Monroe i ’My Week with Marilyn’, og også Sam Rockwell lykkedes med sin forvandling, da han i år var nomineret for sin rolle som George W. Bush i ’Vice’.

Fosse/Verdon får premiere på HBO Nordic 10. april.

Læs også: Lady Gaga adresserer rygterne om Bradley Cooper-romance

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af