‘Vice’ skulle have haft et musicalnummer: Se den kasserede scene med ’Alabama Shakes’-forsanger

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Historien om den skruppelløse amerikanske vicepræsident Dick Cheneys vej til magten, som den blev fortalt i den Oscar-nominerede ’Vice’, var akkompagneret af den ene skøre visuelle gimmick efter den anden – og efter fleres mening med varierende succes.

Men den måske mest gakkede scene af dem alle blev efterladt i klipperummet.

Via Rolling Stone kan man opleve et kasseret musicalnummer, hvor ’Alabama Shakes’-forsanger Brittany Howard bryder ud i sang midt i frokostpausen ledsaget af en storstilet dansetrup, mens Cheney (Christian Bale) og Donald Rumsfeld (Steve Carell) indtager deres mad.

»Den er betagende. Den er utrolig. Og den virkede bare ikke«, har instruktør Adam McKay udtalt om dansenummeret. »Man behøvede den ikke. Vi afprøvede 15 forskellige versioner af scenen … Den eneste grund til, at det ikke piner mig (at vi udelod den red.) er fordi jeg ved, vi prøvede alt, vi kunne«.

Læs også: ’Bohemian Rhapsody’-fortsættelse på tale

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af