’Bohemian Rhapsody’-fortsættelse på tale

’Bohemian Rhapsody’-fortsættelse på tale
'Bohemian Rhapsody' (Foto: 20th Century Fox)

Når en film bliver en massiv box office-succes, er det oplagt, at producenterne spekulerer i, om den kan bære en toer. ’Bohemian Rhapsody’ blev en stor succes – og den snuppede endda rekorden som den bedst indtjenende biopic nogensinde. Hvad der dog ikke umiddelbart synes oplagt med lige netop denne film, er en toer. Ikke desto mindre er det tilsyneladende, hvad der nu er kommet på tale.

I et nyt interview med Page Six afslører Queen-musikvideoinstruktøren Rudi Dolezal, at en fortsættelse på Freddie Mercury-filmen »bliver diskuteret kraftigt i Queen-familien«. Dolezal udtaler, at han er sikker på, at Queens manager, Jim Beach, er ved at planlægge en film, der begynder, hvor etteren slutter: Ved Live Aid-koncerten i London i 1985.

Hvis rygterne taler sandt, vil det sige, at en potentiel kommende ’Bohemian Rhapsody 2’ vil fokusere på årene, hvor Freddie Mercurys AIDS-sygdom for alvor haler ind på ham op til hans død i 1991.

Rygterne er endnu ikke bakket op af hverken Queen eller ’Bohemian Rhapsody’-holdet, så det vides ikke, om Rami Malek er klar til endnu en tur som Freddie Mercury. Hans første runde som Mercury indbragte ham tidligere på året en Oscar for bedste mandlige hovedrolle.

Læs også: Se Rami Malek vinde en Oscar for ‘Bohemian Rhapsody’: »Vi længes efter historier som denne«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af