Se Rami Malek vinde en Oscar for ‘Bohemian Rhapsody’: »Vi længes efter historier som denne«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som de fleste havde forudset, gik årets Oscar for bedste mandlige hovedrolle til Rami Malek for sin præstation som Queen-forsangeren Freddie Mercury i ’Bohemian Rhapsody’.

En rørt, men fattet Malek starter ud med at takke sine forældre, filmholdet og Queen for derefter at fortælle om sin egen opvækst som førstegenerationsindvandrer, og hvad filmen betyder for unge, der mangler nogen at spejle sig i.

»Vi har lavet en film om en homoseksuel immigrant, som levede sit liv kompromisløst som sig selv, og det faktum, at jeg fejrer ham og hans historie sammen med jer i aften, er bevis på, at vi længes efter historier som denne«, sagde den veltalende skuespiller.

I den fine tale takkede Malek også dem, der igennem hans karriere har troet på ham, men undlod at nævne instruktøren på ’Bohemian Rhapsody’ Bryan Singer, som forlod produktionen før tid, da en række pædofilianklager blev rettet mod ham.

Læs også: Oscar-showet overrasker i de helt store kategorier – se vinderlisten

Læs også: De største højdepunkter under nattens Oscar-show – fra menstruationsligestilling til Lady Gaga og Bradley Coopers ‘get a room’-øjeblik

Læs også: Så er det bekræftet – Oscar-showet er i sit livs krise (ANMELDELSE)

Læs også: Med sejren til ‘Green Book’ lander Oscar på den forkerte side af historien (KOMMENTAR)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af