HBO afklarede på snedig vis Aryas alder inden andet afsnit af ‘Game of Thrones’

Spoilers for andet afsnit af sæson 8.

Der er givetvis mange, der hen mod slutningen af det nye, andet afsnit af ’Game of Thrones’ gav sig i kast med en omgang hurtig hovedregning for at prøve at finde ud af, hvor gammel Arya Stark egentlig måtte være, da hun gik all in på at miste sin mødom til Gendry. Men HBO havde allerede set postyret omkring scenen komme og var derfor inden afsnittets premiere kommet os i forkøbet med et lusket, lille tweet.

»Som 18-årig i Westeros har du …« lyder overskriften på en tjekliste, der rummer syv punkter, som alle passer på Aryas vilde teenagetid – heriblandt at have været blind, at have haft en mord-to do-liste og at have krydset mindst tre mennesker af på samme.

Således blev det slået fast, at den unge Arya (spillet af den 22-årige Maisie Williams), der ved seriens begyndelse blev introduceret som et barn, officielt kan kalde sig kønsmoden – og at potentielle forargede seere godt kunne logge af Twitter igen.

Læs også: ‘Game of Thrones’: De tre største spørgsmål efter andet afsnit

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af