Johnny Depp forsøgte angiveligt at få ekskonen Amber Heard fyret fra ‘Aquaman’

Johnny Depp forsøgte angiveligt at få ekskonen Amber Heard fyret fra ‘Aquaman’
Johnny Depp til premieren på 'Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales' i 2017. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Johnny Depp og Amber Heard blev skilt i 2017 efter et år med juridiske kampe, der blandt andet involverede anklager mod Depp om hustruvold. Nu er det kommet frem, at Depp angiveligt har forsøgt at få ekskonen fyret fra ‘Aquaman’, som Heard medvirkede i sidste år.

Informationen er ude som følge af endnu et af Depps mange igangværende søgsmål – denne gang mod hans forhenværende advokat Jake Bloom, som skuespilleren sagsøger for blandt andet at have givet ham dårlig vejledning angående hans skilsmisse med Heard.

Ifølge The Hollywood Reporter er Warner Bro’s bestyrelsesformand Kevin Tsujihara blev indkaldt som vidne i retssagen, for at kaste lys over, hvorvidt han spillede en rolle i Depps forsøg på at få Heard »black listet« fra Warner Bro’s produktioner.

Amber Heard fik rollen som Mera allerede i 2016 og medvirkede først i Zack Snyders ‘Justice League’ og har sandsynligvis været bundet af en kontrakt på flere film. Dengang var hun stadig sammen med Depp.

Heard har dog tidligere udtalt, at hun mistede en rolle i kølvandet på skilsmissen, mens hun også skrev en kommentar i Washington Post, der hævdede, at hun var tæt på at miste sin rolle i DC Universe.

‘Aquaman 2’ er allerede blevet bekræftet, men det er endnu ikke udmeldt om Heard gentager sin rolle som Mera.

Læs også: Johnny Depps nedtur er en selvforskyldt Hollywood-tragedie med to miligram håb

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af