Ny ’Løvernes konge’-trailer giver et smugkig på det stjernebesatte karaktergalleri

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da den første teaser til Disneys nye live action-udgave af ’Løvernes konge’ landede i november, smeltede den med blot et par sekunders præsentation af lille baby-Simba med al sandsynlighed samtlige hjerter, der så med. I går landede en ny trailer til filmen, og denne gang får vi en lidt større forsmag på projektet og alle dets karakterer – og smeltede hjerter nok en gang.

I den nye trailer får vi et smugkig på flere af filmens karakterer, heriblandt de først glimt af Beyoncés Nala, Chiwetel Ejiofors Scar og John Olivers Zazu. Traileren holdes i snor af James Earl Jones’ ærefrygtindgydende gode stemme som Mufasa (en rolle, han også indtog i den originale 1994-tegnefilm).

Traileren rundes af med et par herlige sekunder af Timon og Pumba (spillet af Billy Eichner og Seth Rogen), der giver en genial version af ’The Lion Sleeps Tonight’.

’Løvernes konge’ anno 2019 er instrueret af Jon Favreau. Filmen rammer de store lærreder den 19. juli.

Læs også: Lighederne mellem den nye og gamle ‘Løvernes konge’ er slående

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af