Ny trailer til krigssatiren ’Catch-22’: 500 geder, bombarderede kønsdele og en rablende George Clooney

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er dømt galskab i det amerikanske artilleri under Anden Verdenskrig i den nye satireserie ’Catch-22’. Serien, der er både instrueret og produceret af George Clooney (der samtidig spiller en af hovedrollerne), er en filmatisering af Joseph Hellers klassikerroman af samme titel – og i dens nyeste trailer får vi et indblik i, hvordan vanvidshistorien om militærets håbløse bureaukrati kommer til at tage sig ud.

Christopher Abbott (blandt andet kendt som Marnies high school-kæreste Charlie i ’Girls’) spiller hovedrollen som bombeskytten John Yossarian, der med galoperende dødsangst forsøger at undslippe sit livsfarlige hverv i den amerikanske bombeeskadrille under Anden Verdenskrig ved at blive erklæret sindssyg. Men her står han over for et uløseligt dilemma alias en såkaldt catch-22: Hvis du flyver dine missioner, må du være sindssyg – og dermed uegnet. Men hvis du af denne årsag så spørger om at blive fritaget for tjeneste, må du jo ganske enkelt være rask oven i hovedet – og så er du nødt til at flyve igen.

Clooney og Abbott får på rollelisten blandt andet selskab af Kyle Chandler (’Bloodline’, ’Operation Argo’, ’Manchester by the Sea’), Hugh Laurie (Dr. House i ’House M.D.’) og Giancarlo Giannini (’Hannibal’).

’Catch-22’ kan ses på C More fra den 20. maj.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af