Rasmus Bjerg og Zaki Youssef fortolker nationalsangen i seneste trailer til ‘Danmarks sønner’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En politisk thriller på dansk er et sjældent syn, men i denne måned får vi netop det, når den eksplosive ’Danmarks sønner’ har premiere.

Her giver debutinstruktør Ulaa Salim sit bud på, hvordan Danmark kunne se ud, et år efter et stort terrorangreb har ramt landet. Ekstremistisk vold og religiøs radikalisering er taget til, og det populistiske parti Nationalbevægelsen, som lover at gøre Danmark dansk igen, styrer mod statsministerposten.

At filmen er i berøring med emner som danskhed, identitet og patriotisme, slås for alvor fast med den seneste trailer. Her kan man se blandt andre den nationalistiske politiker Martin Nordahl (Rasmus Bjerg), den unge radikaliserede Zakaria (Mohammed Ismail Mohammed) og hans makker, den hemmelighedsfulde Ali (Zaki Youssef), fortolke nationalsangen flankeret af eksplosioner og voldelige sammenstød i et splittet Danmark.

’Danmarks sønner’ har premiere 11. april.

Læs også: Det skal du se i biografen i april: Fra danske film om ekstremisme og barnedød til ventet Stephen King-gys

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af