Stor sci-fi-satsning med Mads Mikkelsen er en katastrofe – premiere udskudt på ubestemt tid

Stor sci-fi-satsning med Mads Mikkelsen er en katastrofe – premiere udskudt på ubestemt tid
Mads Mikkelsen under Cannes-festivalen. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Mads Mikkelsen tager endnu en gang skurkerollen på sig i Doug Limans dystopiske sci-fi-drama ‘Chaos Walking’, som er baseret på Patrick Ness’ young adult-bogtrilogi. Filmen skulle efter sigende have ambitioner om at blive den nye ‘Hunger Games’, men ifølge The Playlist er der stadig lang vej dertil.

Optagelser lever nemlig op til filmens navn ved at være det rene kaos, og det har fået ‘Spider Man’-skuespiller Tom Holland, der spiller hovedrollen Todd Hewitt, til at haste fra ‘Avengers: Endgame’-premieren for at lave en række dyre reshoots med instruktør Doug Liman.

Medarbejdere på Lionsgate, der producerer filmen, har udtalt til Wall Street Journal, at filmen »endte med at blive så dårlig, at den blev erklæret uviselig af produktionslederne, der så de første optagelser«.

Filmen skulle oprindeligt have haft premiere i marts 2019, men datoen er nu udskudt på ubestemt tid.

‘Chaos Walking’ udspiller sig på en planet, hvor næsten alle kvinder er dræbt af en virus, mens mænd kan læse hinandens tanker. Mads Mikkelsen spiller rollen som den korrupte borgmester David Prentiess, som forsøger at overtage verden. Daisy Ridley (‘Star Wars’) indtager den tredje hovedrolle som en af verdens få tilbageværende kvinder.

Læs også: I superheltekampens endelige opgør kan publikum blive de store tabere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af