’The Rain’ sæson 2 har fået premieredato – se teaseren

’The Rain’ gav os sidste år det første bud på en dansk original Netflix-serie med sin sci-fi-vision om et postapokalypisk Danmark, hvor størstedelen af befolkningen er skyllet væk af giftig regn. Til maj fortsætter kampen for overlevelse, når serien vender tilbage med sin anden sæson.

Seriens unge gruppe overlevere udgøres atter af dansk talent i form af Alba August, hvis præstation vi fremhævede som et vigtigt gennembrud i serieland, Mikkel Boe Følsgaard, Jessica Dinnage, Lucas Lynggaard Tønnesen, Sonny Lindberg, Lukas Løkken og Angela Bundalovic. I den kommende sæson får de selskab af de to lovende navne Natalie Madueño (’Bedrag’, ’Den som dræber’) og Clara Rosager (’En-to-tre-nu!’, ’Før frosten’).

I den urovækkende teaser ser flere af karaktererne ud til snart at miste håbet, og den officielle synopsis lægger også op til, at de største udfordringer stadig er forude:

»I en verden hvor naturen forandrer sig, og hvor virussen gradvis bliver mere og mere farlig, og hvor ingen kan være sikre på, hvem der er en allieret eller en fjende, bliver solidaritet og loyalitet blandt gruppens medlemmer sat på den ultimative prøve. Seriens anden sæson handler om fællesskab versus individualitet. Om kærlighed, overgangen fra barn til voksen, venskab og at holde sammen gennem de mest udfordrende tider«.

’The Rain’ sæson 2 får premiere 17. maj.

Læs også: Disse serier skal du streame i april – fra en vis HBO-drageserie til en komedieperles farvel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af