Angelina Jolie er tilbage på lærredet for første gang i fire år – se traileren til ‘Maleficent 2’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hele fire år er der gået, siden vi sidst så Angelina Jolie på det store lærred som mere og andet end en stemme i ‘Kung Fu Panda’-franchisen.

2015’s slæbende parforholdsdrama ‘By the Sea’ med Brad Pitt – instrueret og skrevet af Jolie selv – var et eklatant flop, der paradoksalt indvarslede enden på duoens virkelige ægteskab, og efterfølgende blev der stille omkring Hollywoods tidligere dronning in spe.

Nu er Jolie så tilbage, om ikke i helt menneskelig form så som den glamourøse Disney-skurkinde Maleficent med de imponerende kindben i opfølgeren til filmen af samme navn fra 2014. ‘Maleficent’ fik en noget blandet modtagelse ved premieren, men blev rost for at føje mere komplekse facetter til Disneys traditionelt endimensionelle kvindekarakterer, blandt andet ved at tegne Maleficents ‘ondskab’ som resultatet af ekskærestens mishandling og hendes relation til prinsessen Aurora (Dakota Fanning) som anderledes moderligt kærlig.

Hvad toeren helt præcist handler om, står ikke umiddelbart knivskarpt ud fra ovenstående trailer, men meget tyder på, at Maleficent kommer på kant med Michelle Pfeiffers kølige dronning Ingrith, til Auroras fortrydelse.

‘Maleficent: Mistress of Evil’ er instrueret af norske Joachim Rønning (‘Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge’) og får amerikansk premiere den 18. oktober som en del af Disneys enorme live-action-tegnefilmspakke anno 2019, der også tæller ‘Dumbo’, denne måneds ‘Aladdin’ og Jon Favreaus ‘Løvernes konge’. Med på rollelisten er også Chiwetel Ejiofor og Juno Temple.

Læs også: Ny ’Løvernes konge’-trailer giver et smugkig på det stjernebesatte karaktergalleri

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af