Holdet vender hjem: Se første teaser for ‘Beverly Hills 90210’-fortsættelse

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De er der næsten alle sammen – Brandon, Brenda, Kelly, Steve, David, Donna og Andrea. Samlet igen i anledning af den kommende viderebygning af 90’er-hittet ’Beverly Hills 90210’.

Serien kommer til at hedde ’BH 90210’ og tager udgangspunkt i skuespillernes egne liv og relationer, når de mødes 19 år efter seriens afslutning for at overveje, om de skal genoplive de gamle karakterer.

Og det er næsten svært at afgøre, hvilket sted mellem fiktion og virkelighed den første lille teaser til serien befinder sig. Skuespillerne sidder om et rundbord med et manuskript, tager selfies og gruppekrammer, og det ligner noget fra behind the scenes, men kunne måske lige så godt være en forsmag på, hvad vi kan forvente af meta-comebacket.

Så nu kan vi nyde synet af genforeningen, sende en kærlig tanke til Luke Perry og se frem til 7. august, hvor ’BH 90210’ får premiere.

Læs også: Det er ikke Zac Efrons skyld, hvis du synes, han er for lækker til at spille Ted Bundy

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af