Hvad skete der med ’13 Reasons Why’-stjerne i ‘Avengers: Endgame’? Instruktørerne forklarer

Hvad skete der med ’13 Reasons Why’-stjerne i ‘Avengers: Endgame’? Instruktørerne forklarer
Katherine Langford i '13 Reasons Why'.

(Spoileradvarsel for ‘Avengers: Infinity War’ og ‘Avengers: Endgame’)

Sidste år blev det offentliggjort, at Katherine Langford fra serien ’13 Reasons Why’ havde landet en rolle i ’Avengers: Endgame’. Men da den tre timer lange film fik premiere, var hun ingen steder at se.

Det kommer instruktørerne bag, Anthony og Joe Russo, nu med en forklaring på i podcasten ’Happy Sad Confused’. Her fortæller de, at Langford skulle have spillet en ældre version af Tony Starks datter Morgan (Lexi Rabe).

»Vi havde en idé om, at Tony (Stark) skulle gå ind i den metafysiske waystation, som Thanos går ind i, da han knipser (i slutningen af ’Infinity War’). Dér skulle der være en fremtidig version af (Tonys) datter«, siger Joe Russo.

Men da de viste det for et testpublikum, var det ikke populært.

»Det var meget forvirrende for dem«, siger han.

»Vi indså, at vi ikke følte en følelsesmæssig association med den voksne udgave af hans datter«, forklarer Anthony Russo. »Det gav ikke genlyd på et følelsesmæssigt niveau, og det var derfor, vi bevægede os væk fra det«.

Joe Russo uddyber:

»Intentionen var, at hans fremtidige datter – for det er (infinity) stones vi har med at gøre, det er magi  tilgav ham og på en måde gav ham fred til at dø. Og den idé gav genlyd. Men der var bare for mange idéer i en voldsomt kompliceret film«.

Læs også: De syv største chok i ‘Avengers: Endgame’ – og hvad de betyder for heltenes fremtid

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af