Ikoniske Linda Hamilton sparker atter robotrøv i første trailer til ‘Terminator: Dark Fate’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»De var pænt forglemmelige, ikke sandt?«

Sådan beskrev ‘Terminator’-franchisens oprindelige og eneste ægte (sorry, Emilia Clarke), Sarah Connor aka. Linda Hamilton for nylig ved CinemaCon de mange sequels, der fik stadigt værre anmeldelser efter hendes egen sidste film i fremtidsuniverset, ‘Terminator: Judgement Day’ fra 1991.

Nu er Hamilton imidlertid vendt tilbage til rødderne, og står således i front for den kommende ‘Terminator: Dark Fate’, der vasker tavlen ren som en direkte fortsættelse til ‘Judgement Day’. Filmen er produceret af franchise-far James Cameron, ‘Deadpool’s Tim Miller instruerer og foran kameraet får Hamilton selskab af Mackenzie Davis (‘Halt and Catch Fire’) som en imponerende autentisk ‘replikant’ (det er værd at bemærke, at hun også spillede robot i ‘Blade Runner 2049’), Natalia Reyes som verdens unge håb (den rolle, Hamilton i sin tid selv indtog) og Gabriel Luna som en skræmmende effektiv, toptunet ny Terminator-model.

Nå ja, og så får vi selvfølgelig også et gensyn med en vis tidligere californisk guvernør, der pludselig titter frem fra skovbrynet. Hvordan filmen vil forklare den originale Terminators ældning – og om møtrikkerne efterhånden er blevet vel rustne – bliver interessant at finde ud af.

‘Terminator: Dark Fate’ får premiere den 1. november.

Læs også: Patrick Stewart er tilbage som Jean-Luc Picard i kommende serie – se teaseren til ‘Star Trek: Picard’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af