Natalie Portman afviser »creepy« Mobys historie om, at de to har haft et forhold

Natalie Portman afviser »creepy« Mobys historie om, at de to har haft et forhold
Natalie Portman under Cannes-festivalen i 2015, hvor hun præsenterede sin debut som instruktør, 'A Tale of Love and Darkness'. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Hvis man ikke længere kan krænge sine usikkerheder ud i æteren, kan man jo altid forsøge at penne et par saftige afsløringer om sine ekskærester. Eller noget.

90’er-musikeren Mobys storhedstid ligger efterhånden mange måner tilbage, men den 53-årige newyorker gør sig i skrivende stund anderledes showbiz-bemærket for sin anden selvbiografi, den ganske sigende betitlede ‘Then it Fell Apart’. I bogen beskriver Moby blandt andet, hvordan han har hængt ud med David Bowie og David Lynch, at han engang ubemærket gned sin nøgne penis mod Donald Trump ved en fest (WTF, Moby?) og at han og Natalie Portman havde en sød lille romance, da hun var 20 og han var 33.

»Vi kyssede under flere hundrede år gamle egetræer. Ved midnatstid tog hun mig med til sit collegeværelse (i Oxford, red.) og vi lå ved siden af hinanden i den smalle seng …. men intet gav mig panikanfald som at være tæt på en kvinde, jeg godt kunne lide. I et par uger forsøgte jeg at være Natalies kæreste, men det gik ikke.«

Den påstand har Portman imidlertid ikke i sinde at lade stå uimodsagt.

I et interview med Harper’s Bazaar fortæller skuespillerinden:

»Jeg blev meget overrasket over at høre, at han beskriver den korte tid vi kendte hinanden som ‘dating’, for min erindring er, at en meget ældre mand var creepy overfor mig da jeg lige var gået ud af high school. Moby siger, at jeg var 20 år – det var jeg i hvert fald ikke. Jeg var en teenager. Lige blevet 18. Hans udgiver har slet ikke faktatjekket ham – og det føles nærmest som om, det er med vilje«.

I Mobys bog skriver han da også selv, at de to mødte hinanden i 1999; året, hvor Portman blev 18.

»Det er meget forstyrrende, at han har brugt den her historie til at sælge sin bog. Det er ikke rigtigt«, slår Oscar-vinderen fast.

Her slutter historien dog ikke, for Moby tog i går til genmæle i denne lange Instagram-post, hvori han henviser til, at han har en masse »fotobeviser« på deres forhold:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Overhovedet ikke creepy.

Læs også: Zach Galifianakis og »kendisser, du kender« kommer til Netflix i ’Between Two Ferns: The Movie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af