Robert Downey Jr. deler rørende ‘Avengers’-video med Tom Holland på sin Instagram

Robert Downey Jr. deler rørende ‘Avengers’-video med Tom Holland på sin Instagram
Robert Downey Jr. i 'Avengers: Endgame'.

(Store spoilers for ‘Avengers: Endgame’ forude!)

Da Peter Parker (Tom Holland) blev genforenet med sin mentor, Tony Stark (Robert Downey Jr.), i ‘Avengers: Endgame’, var der ikke et øje tørt i biografsalen – og scenen blev fulgt af et regulært kollektivt hulk verden over, da Stark aka Iron Man umiddelbart herefter ofrede sig selv for det halve univers. Og satte punktum for en 11-år lang karriere som Marvels ultimative fyrtårn.

Downey Jr. har nu lagt en behind-the-scenes video ud på sin Instagram, der viser, hvordan genforeningsscenen med Holland blev filmet med green screen og motion capture-dragter.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Stark og Parker genforenet. Spidey senses (edderkopinstinkter, red.) fortæller mig, at nogle af jer håbede på det her øjeblik«, skriver Downey Jr. til videoen, der i skrivende stund har næsten 18 millioner visninger og 81 tusind kommentarer fra rørte fans. Downey Jr. har også tidligere delt videoer på sin Instagram-konto, der går bagom ‘Endgame’-optagelserne.

‘Avengers: Endgame’ blev enden på Iron Man, men Tom Holland er tilbage som Spiderman i ‘Spider-Man: Far From Home’, der får dansk biografpremiere den 2. juli 2019.

Læs også: De syv største chok i ‘Avengers: Endgame’ – og hvad de betyder for heltenes fremtid

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af