Russell Crowe er uigenkendelig som berygtet Fox News-chef – se trailer til serien ‘The Loudest Voice’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Afdøde Roger Ailes styrede fra midten af 90’erne den kontroversielle amerikanske tv-kanal Fox News og har ageret politisk rådgiver for blandt andre Richard Nixon, Ronald Regan, George W. Bush og Donald Trump. I 2016 tog han afsked med nyhedskanalen, da det kom frem, at han havde misbrugt sin magt og forgrebet sig på kvindelige kolleger.

Ailes er hovedrollen i den kommende serie ’The Loudest Voice’, som netop har fået en trailer. I synopsen til serien lyder det, at den kommer til at fokusere på det seneste årti, hvor »Ailes formentlig blev det republikanske partis de facto formand«, og på de sexchikaneanklager, som endte hans nyhedskarriere.

Traileren viser en næsten uigenkendelig Russell Crowe som Aile, der er villig til at gøre alt for at beskytte sin tv-kanal og er en meget ubehagelig mand bag lukkede døre.

I serien ses blandt andre også Naomi Watts, Seth MacFarlane, Annabelle Wallis (’Peaky Blinders’) og Simon McBurney (’Dame, konge, es, spion’), som skal spille den ligeledes berygtede Fox-ejer Rupert Murdoch. Historien er baseret på journalist Gabriel Shermans biografi om Ailes og adapteret til tv af Tom McCarthy, manden bag ’Spotlight’. Gyserproduktionsselskabet Blumhouse Productions er også med som producer.

’The Loudest Voice’ får amerikansk premiere 30. juni. Dato for en dansk premiere er endnu ukendt.

Læs også: Det er ikke Zac Efrons skyld, hvis du synes, han er for lækker til at spille Ted Bundy

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af