Sidse Babett Knudsen er skræmmende mafia-matriark i ‘Kød og Blod’ – se første klip fra filmen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter sin internationale medvirken i blandt andet HBO’s ‘Westworld’ og flere franske film vender Sidste Babett Knudsen stærkt tilbage til dansk film i rollen som matriarken Bodil, der styrer sine tre sønner med kærlig og benhård hånd.

Da 17-årige Ida (Sandra Guldberg Kampp) mister sin mor i en bilulykke, placeres hun hos mosteren, Bodil, som moren ellers havde taget afstand fra, og sine tre fætre. Her bliver hun hurtigt en del af familiens kriminelle levevej og forpligtende sammenhold.

Filmens første klip viser blandt andet en typisk dag ved morgenbordet hos den mafia-agtige, fynske familie. Ikke mindst slår den Babett’ske Bodil sig fast som en kvinde, man ikke ønsker at løbe om hjørner med – omgivet af appelsinjuice, nutella og rundstykker ved sin plads fra bordenden.

I rollerne som de tre fætre ses Elliott Crosset Hove (‘Broen lll’, ‘Journal 64’), Besir Zeciri (‘Aminas Breve’, ‘1864’) og Joachim Fjelstrup.

Jeanette Nordahl debuterer som spillefilminstruktør, og Ingeborg Topsøe, der skrev ordene bag ‘Charmøren’ sidste år, er manuskriptforfatter.

‘Kød og Blod’ får premiere 12. september.

Læs også: Sidse Babett Knudsen efter ’Westworld’-chok: »Jeg sad og skreg, da jeg læste manuskriptet«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af