Sophie Turner udpeger ‘Game of Thrones’ kaffekrus-synder i veloplagt Jimmy Fallon-interview

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det intense gætteri om, hvem der ender på Jerntronen i ‘Game of Thrones’, blev denne uge kortvarigt afløst af et endnu større spørgsmål: Hvordan endte et kaffekrus på skærmen i verdens største tv-serie?

Da Sophie Turner lagde vejen forbi Jimmy Fallons ‘Tonight Show’, konfronterede studieværten – godt hjulpet på vej af Turners ægtemand Joe Jonas – hende med et billede, der antyder, at hun i virkeligheden var den skyldige. Turner nægter dog pure at tage ansvar for den uheldige kontinuitetsfejl, som siden er blevet redigeret væk fra afsnittet.

I stedet giver hun sig i kast med et større detektivarbejde, der forklarer, nøjagtigt hvorfor et billede af hende med en kaffekop i hånden og Lyanna Mormont-skuespilleren Bella Ramsey ved sin side ikke bekræfter noget som helst. Turner er ikke i tvivl om, at kaffesynderen er dragemoderen Emilia Clarke, der befinder sig tættest på den virale kop.

Turner fortæller også, at Nikolaj Coster-Waldau var den eneste af skuespillerne, der kommenterede på fejlen over SMS med ordene: »Fantastisk episode! Er det en kaffekop?«

Den 23-årige skuespiller fortæller desuden, præcis hvor smertefuld afslutningen på ‘Game of Thrones’ kommer til at være. Andet sidste afsnit løber over skærmen natten til mandag kl. 03 dansk tid.

Læs også: Hvordan et kaffekrus kunne blive ugens mest omtalte ’Game of Thrones’-fænomen

Læs også: De største spørgsmål efter ‘Game of Thrones’ afsnit 4 – fra Varys’ plan til Jaimes mission

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af