Bill Murray fortæller om sit hemmelige telefonnummer, som kun går fra mund til mund

Bill Murray fortæller om sit hemmelige telefonnummer, som kun går fra mund til mund
Bill Murray (Foto: Evan Agostini/Getty Images)

Det er vanskeligt at komme ind i varmen hos Bill Murray, der forstår at værne om sit privatliv, men ikke ligesom alle andre skuespillere har en agent, der håndterer hans sager.

I et interview med Indiewire fortæller den kultdyrkede skuespiller, at han måtte anskaffe sig et hemmeligt telefonnummer for at holde Hollywoods agenter på afstand – et nummer, der ikke er nedskrevet nogen steder, men som bliver videregivet fra mund til mund.

»Jeg havde en fastnettelefon, og den blev ved med at ringe og ringe«, siger Murray. »Jeg ville sige ‘hør, I kan ikke gøre det her. Det er mit hus. Hvis jeg ikke tager telefonen, så stop, for det får mig til ikke at kunne lide jer’«.

Derfor hev Murray stikket ud af sin fastnettelefon og fik i stedet et gratis 800-nummer, hvis telefonsvarer han tjekker indimellem.

»Når jeg følte for at engagere mig, kunne jeg tjekke, hvem der havde ringet, og hvad beskeden var. Det gjorde mit liv meget friere. Nogle gange går der dage eller uger. Beklager, jeg har travlt med at leve livet«.

Instruktør og manuskriptforfatter Sofia Coppola, som Murray arbejdede sammen med på ‘Lost in Translation’, og hvis kommende filmprojekt ‘On the Rocks’ han også medvirker i, er en af de få heldige, der altid kan komme igennem – sammen med Wes Anderson.

»Dem, der kender mig, de kan komme i kontakt med mig«, fortsætter Murray. »Dem, der ikke kender mig, de har det lidt sværere«.

Bill Murray er snart aktuel i zombiekomedien ‘The Dead Don’t Die’, og instruktør Jim Jarmusch kan ligeledes prale af at være inde i varmen hos skuespilleren.

»Jeg fik nummeret fra Bill for lang tid siden«, siger han til Indiewire. »Jeg elsker, at Bill beskytter sig selv. Jeg kender ikke mange med så høj en profil, der kan gøre det«.

‘The Dead Don’t Die’ får amerikansk premiere 14. juni 2019. Filmen er endnu ikke planlagt til dansk biografpremiere.

Læs også: Seriekvinderne er gået all Slytherin: Her er de tre fremmeste eksempler

Læs også: Cannes-highlights dag 1: Adam Driver og Bill Murray er de ladeste zombiejægere nogensinde

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af