Bryan Cranston og Aaron Pauls kryptiske tweets hinter måske til ‘Breaking Bad’-opfølgeren

Bryan Cranston og Aaron Pauls kryptiske tweets hinter måske til ‘Breaking Bad’-opfølgeren
Bryan Cranston og Aaron Paul i 'Breaking Bad'.

I efteråret kunne medierne rapportere, at ‘Breaking Bad’, hvis femte og sidste sæson løb pover skærmene for fem år siden, får en fortsættelse i form af en Netflix-film skrevet og instrueret af seriens skaber, Vince Gilligan.

Aaron Paul, der spillede Walter Whites unge meth-makker Jesse Pinkman, skulle angiveligt vende tilbage, når filmen rammer streamingtjenesten, selvom Paul dog tidligere har afvist projektet som intet andet end pure rygter. Mere usandsynligt er det, at Bryan Cranston genoptager rollen som Walter White, da han – spoiler alert! – som bekendt måtte lade livet i seriens sidste afsnit.

Nu tyder det alligevel på, at der er noget under opsejling for Paul og Cranston. De to skuespillere postede i går det samme billede på Twitter af to æsler med teksten »snart«. Tweets, som ‘Breaking Bad’-forfatter og showrunner på spinoffen ‘Better Call Saul’ Peter Gould reagerede på med samme æsel-billede og ordene: »Jeg glæder mig til det«.

De kryptiske opslag kunne hinte, at filmen bliver en realitet.

Selvom Paul tidligere har afvist at kende til den kommende ‘Breaking Bad’-film, lyder rygterne, at han skal spille hovedrollen i filmen, der starter, hvor sidste sæson sluttede for Jesse Pinkman – flygtende fra en gruppe neo-nazister.

Læs også: ’Chernobyl’ er så effektiv, fordi den trækker intelligent på værktøjer fra horrorkassen

Læs også: SOUNDVENUE STREAMER: Nyt dansk stortalent i Netflix-filmen ’I Am Mother’ og parforholdskrise på DR3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af