‘Good Time’ sikrede Robert Pattinson rollen som Batman

‘Good Time’ sikrede Robert Pattinson rollen som Batman
Robert Pattinson i 'Good Time'.

Robert Pattinson sikrede sig for nylig rollen som Batman i et tæt kapløb med konkurrenten Nicholas Hoult og har nu skrevet under på at portrættere flagermusehelten i de næste tre film, hvoraf optagelserne til den første i rækken begynder næste år.

Mange på sociale medier beklager sig over, at en ‘Twilight’-skuespiller nu skal spille den ikoniske rolle, men det er åbenlyst, fordi de ikke har fulgt Pattinsons udvikling de seneste år. Og det vil også filmens instruktør Matt Reeves gerne sætte en tyk streg under. I et nyt tweet indikerer Reeves, at Pattinsons rolle i thrillersuccesen ‘Good Time’ fra 2017 var med til at gøre udslaget. Pattinsons skildring af den kriminelle Connie Nikas, der leder et bankrøveri med sin mentalt udfordrede lillebror ved sin side, høstede adskillige prisnomineringer og storrosende anmeldelser.

Reeves tweet består i al sin enkelhed af en GIF af Pattinsons Connie ledsaget af tre flagermuse-emojis, hvilket mere end fastslår forbindelsen mellem de to karakterer. Samtidig har kilder tæt på den kommende Batman-film bekræftet over for The Hollywood Reporter, at Reeves blev ved med at vende tilbage til ‘Good Time’ under castingprocessen.

‘The Batman’ følger Bruce Wayne i hans tidlige Batman-år – en tid, hvor han kæmper for at leve op The Dark Knights idealer. Filmen er sat til at få biografpremiere 25. juni 2021.

Læs også: Stream de fem film, der viser, at Robert Pattinson forlængst er brudt ud af ‘Twilight’-rollen og er helt klar til Batman

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af