Meryl Streeps skrig i ‘Big Little Lies’ er på fem dage blevet et fænomen

Meryl Streeps skrig i ‘Big Little Lies’ er på fem dage blevet et fænomen
Meryl Streep i 'Big Little Lies'.

‘Big Little Lies’ er tilbage noget så eftertrykkeligt. Da første afsnit af anden sæson havde premiere i weekenden, var der især høje forventninger, fordi Meryl Streep blev introduceret som persongalleriets vægtigste tilføjelse. Og selvfølgelig var det hende, alle snakkede om bagefter – og særligt én scene.

Streep spiller den ellers kontrollerede Mary Louise, som er i sorg over sin afdøde søn Perry. I en scene, hvor familien er samlet omkring middagsbordet, demonstrerer hun over for sin svigerdatter og børnebørn, hvordan hun håndterer sin sorg. Og til alles overraskelse bryder ud hun ud i et skrig:

Skriget har blæst internettet bagover i beundring af Streeps lungekapacitet og skuespilevner. De fleste virker til at tænke, at hun allerde har vundet birollekategorien ved alle kommende tv-prisuddelinger:

Og Skriget bliver også foreviget ved, at andre lyde lægges i Streeps mund. Deriblandt et andet prisvindende skrig:

… Og et andet skrig opdateres:

De fleste kan også relatere sig til børnebørnenes reaktion:

En anden ‘Big Little Lies’-skuespiller, Shailene Woodley, prøvede også kræfter med skriget, da hun var på besøg hos Jimmy Fallon, hvor det allerede har fået tilnavnet »Meryl Streep screaming«.

Læs også: Det vrimler med easter eggs i ’Black Mirror’ sæson 5 – få overblikket her

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af