Meryl Streeps skrig i ‘Big Little Lies’ er på fem dage blevet et fænomen

Meryl Streeps skrig i ‘Big Little Lies’ er på fem dage blevet et fænomen
Meryl Streep i 'Big Little Lies'.

‘Big Little Lies’ er tilbage noget så eftertrykkeligt. Da første afsnit af anden sæson havde premiere i weekenden, var der især høje forventninger, fordi Meryl Streep blev introduceret som persongalleriets vægtigste tilføjelse. Og selvfølgelig var det hende, alle snakkede om bagefter – og særligt én scene.

Streep spiller den ellers kontrollerede Mary Louise, som er i sorg over sin afdøde søn Perry. I en scene, hvor familien er samlet omkring middagsbordet, demonstrerer hun over for sin svigerdatter og børnebørn, hvordan hun håndterer sin sorg. Og til alles overraskelse bryder ud hun ud i et skrig:

Skriget har blæst internettet bagover i beundring af Streeps lungekapacitet og skuespilevner. De fleste virker til at tænke, at hun allerde har vundet birollekategorien ved alle kommende tv-prisuddelinger:

Og Skriget bliver også foreviget ved, at andre lyde lægges i Streeps mund. Deriblandt et andet prisvindende skrig:

… Og et andet skrig opdateres:

De fleste kan også relatere sig til børnebørnenes reaktion:

En anden ‘Big Little Lies’-skuespiller, Shailene Woodley, prøvede også kræfter med skriget, da hun var på besøg hos Jimmy Fallon, hvor det allerede har fået tilnavnet »Meryl Streep screaming«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Det vrimler med easter eggs i ’Black Mirror’ sæson 5 – få overblikket her

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af