Ny ’Løvernes konge’-teaser løfter sløret for Beyoncés løvinde

Ny ’Løvernes konge’-teaser løfter sløret for Beyoncés løvinde
Beyoncé til Coachella 2018. (Foto: Larry Busacca/Getty Images for Coachella)

Der har efterhånden været et par teasere i omløb for det kommende Disney-remake af ’Løvernes konge’, men hidtil har vi ikke hørt en lyd til filmens måske allerstørste casting: Beyoncé som løvinden Nala.

Det laves der om på i dag med den nye, lille teaser til filmen under titlen ’Come Home’, hvor Beyoncé over små 30 sekunder på dramatisk vis forsøger at lokke Simba hjem for at blive konge af savannen. Således mangler vi efterhånden bare at høre et pip (eller måske snarere et brøl) fra Donald Glover, der spiller rollen som Simba – men mon ikke de spiller det næste stjernekort i næste teaser-runde?

’Løvernes konge’ ruller over de danske lærreder den 17. juli.

Læs også: Kommentar: Jeg er en sucker for Disneys live-action-film, men hvad skal vi med dem?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af