Ny trailer for sidste sæson af ’Orange Is the New Black’ spår om følelsesladet finale

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den syvende og sidste sæson af Netflix-serien ’Orange Is the New Black’ nærmer sig med hastige skridt, og i en ny trailer til den store finale lægges der op til en følelsesladet afsked.

Piper kæmper med hverdagen ude af fængslet, mens livet bag tremmerne fortsætter som altid – med korruption, uretfærdighed, store problemer og ditto drømme. Taystee vender tilbage til Litchfield, hvor hun må se Cindy, der tilbageholdt information, der måske kunne have frikendt Taystee i retten, i øjnene.

Billederne, der akkompagnerer finalesæsonen, er som en hyldest til seriens trofaste fanbase skabt af fansene selv. Ti fans fra forskellige steder i verden (heriblandt USA, Brasilien, Armenien og Italien) har skabt kunstværker af de forskellige hovedkarakterer, som nu indtager alverdens reklamesøjler.

’Orange Is the New Black’ får premiere den 26. juli på Netflix.

Læs også: Netflix’ nye dokumentarserie om kvinder i fængsel dufter lidt af ’Orange is the New Black’ – se traileren til ’Jailbirds’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af