Netflix’ nye dokumentarserie om kvinder i fængsel dufter lidt af ’Orange is the New Black’ – se traileren til ’Jailbirds’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mens fans af ’Orange is the New Black’ venter på, at seriens syvende og sidste sæson får premiere senere på året, kommer Netflix med en ny serie, der er oplagt at slå ventetiden ihjel med.

’Jailbirds’ ligner nemlig dokumentarudgaven af den populære kvindefængselsserie. Godt nok foregår den i Sacramento County-fængslet, der huser indsatte af begge køn, men ud fra traileren ovenfor er seriens fokus klart på de 10 procent af fangerne, som er kvinder.

I smagsprøven præsenteres vi for fængslets hårde miljø og voldelige konfrontationer, men der er også plads til kærlige og venskabelige forhold mellem de indsatte. En kvinde fortæller eksempelvis, at hun skal giftes med en anden indsat.

»Jeg taler med en fyr. Jeg mødte ham gennem toilettet«, lyder det i trailerens mest bizarre indslag. Ordene kommer fra en kvinde, der ved at føre et rør ned i sit toilet kan føre samtaler med en fyr i en anden celle.

’Jailbirds’ kan ses på Netflix fra 10. maj.

Læs også: ‘Orange is the New Black’-spinoff (måske) på vej

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af