‘Orange is the New Black’-spinoff (måske) på vej

‘Orange is the New Black’-spinoff (måske) på vej

Der er for alvor gået sport i at avle spinoffs på hitserier for at please fans og finansielle interesser i lige mål efter flagskibstitlernes tæppefald, og det er derfor ikke videre overraskende, at seneste skud på stammen efter al sandsynlighed bliver en videreførelse af ‘Orange is the New Black’, hvis syvende og sidste sæson lander på Netflix i 2019.

Det hinter formanden for producenten Lionsgate TV Group, Kevin Beggs, til The Hollywood Reporter:

»Vi er meget stolte af det lange forløb, ‘Orange is the New Black’ har haft. Serien er en af Netflix’ mest sete til dato. Vi slutter på toppen. Husk på at vi ejer serien og vil distribuere den i mange år frem. Vi diskuterer allerede fremtidige muligheder, og når tiden er inde, vil vi tage en snak med Jenji Kohan (seriens skaber, red.) om en potentiel fortsættelse«.

Hvorvidt spinoff-serien i så fald vil fokusere på en enkelt eller flere karakterer, vi allerede kender – som eksempelvis ‘Breaking Bad’s lillebror ‘Better Call Saul’ – eller blot udspille sig i samme miljø andetsteds – a la ‘The Walking Dead’-fætteren ‘Fear the Walking Dead’ – melder historien endnu ikke noget om.

Sammen med ‘House of Cards’ var ‘Orange is the New Black’ en af Netflix’ første store seriesuccesser, der var instrumentel i at opbygge streamingtjenestens globale popularitet. Men i dag kommer spinoff’en til at kæmpe anderledes indædt om spotlys, hype og seernes gunst overfor mastodontkonkurrenterne ‘Game of Thrones’ og ‘The Walking Dead’s respektive fortsættelser.

Læs også: Mandlig hovedrolle fundet til ‘Game of Thrones’-spinoff

Læs også: ‘The Walking Dead’ får tre spinoff-film med Rick Grimes

 

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af