‘The Walking Dead’ får tre spinoff-film med Rick Grimes – og muligvis meget mere

‘The Walking Dead’ får tre spinoff-film med Rick Grimes – og muligvis meget mere
Andrew Lincoln i 'The Walking Dead'.

I går aftes løb det femte afsnit af niende sæson af AMC’s vanvittigt populære ‘The Walking Dead’ over skærmene i USA. Afsnittet var både ventet og frygtet af fans, da det længe har stået klart, at det ville være det sidste afsnit med Rick Grimes spillet af Andrew Lincoln, der har været seriens hovedperson siden første sæson. I stedet er det Norman Reedus’ Deryl Dixon, der overtager hovedrollen.

Nu viser det sig dog, at selvom Andrew Lincoln har forladt serien, er Rick Grimes’ historie ikke slut – faktisk langtfra. Det fortæller Scott M. Gimple, der er ansvarlig for hele AMC’s ‘The Walking Dead’-univers, til The Hollywood Reporter. Der er nemlig planer om minimum tre spillefilm om Grimes’ videre færd efter serien.

»Der er mere at fortælle«, siger Gimple. »Ricks historie kommer til at fortsætte på film. Lige nu arbejder vi på tre, men det er et fleksibelt tal«.

Selvom sæson 9 har nogle af de laveste seertal i seriens historie, er den stadig en af de fem mest populære serier i USA, hvilket forklarer iveren efter at udvide universet. Lincoln forlod tilsyneladende heller ikke serien, fordi han var træt af den eller karakteren, men fordi han ville bruge mere tid med sin familie.

Gimple åbner også for muligheden om meget, meget mere ‘The Walking Dead’, selvom prequel-serien ‘Fear the Walking Dead’ allerede findes og er på vej ind i sin femte sæson.

»Over de kommende år kommer vi til både at lave specials, og nye serier er også en mulighed. Vi vil også lave digitalt indhold af høj kaliber og så noget indhold, der på nuværende tidspunkt ikke kan beskrives. Vi vil grave ned i fortiden, og se gamle karakterer. Og vi kommer til at introducere nye karakterer og situationer«.

Hvad præcist der menes med indhold, der »ikke kan beskrives«, må kun tiden vise. Den første af de indtil videre tre planlagte film skulle starte produktion tidligt næste år.

Læs også: Jon Bernthal vender tilbage til ’The Walking Dead’ i næste sæson

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af