Optagelserne til ‘Game of Thrones’-prequel er skudt i gang

Optagelserne til ‘Game of Thrones’-prequel er skudt i gang
'Game of Thrones' sæson 8.

George R.R. Martin og HBO har længe teaset en række kommende ‘Game of Thrones’-spinoffs, som især virker tillokkende nu, hvor det sidste afsnit af successerien har set dagens lys.

Nu bekræfter Entertainment Weekly, at optagelserne til et pilottafsnit af serien med den foreløbige titel ‘The Long Night’ officielt er gået i gang. Optagelserne finder sted i Nordirland, hvor store dele af ‘Game of Thrones’ også blev filmet, og handlingen skulle efter sigende udspille sig 5000 år inden begivenhederne, vi kender fra den originale serie.

»Westeros er et meget anderledes sted«, udtaler Martin til Entertainment Weekly. »Der er ikke noget King’s Landing. Der er ikke nogen Iron Throne. Der er ikke nogen Targaryens – Valyria har knap nok rejst sig endnu med drager og det store rige, det byggede. Vi har at gøre med en anderledes og ældre verden, og forhåbentlig bliver det det sjove ved serien«.

Selvom Martin siger, at Targaryen-huset er ude af billedet, har han tidligere skrevet på sin blog, at hvis man er nysgerrig på handlingen, så kan man slå op i et eksemplar af ‘Fire & Blood’ – Martins seneste roman, der finder sted 300 år før ‘Game of Thrones og fokuserer på Targaryen-familiens vej til stormagten – og danne sig sine egne teorier.

Sikkert er det dog, at serien blandt andet byder på Naomi Watts i en bærende rolle, mens Jane Goldman (‘X-Men: First Class’) er showrunner.

Hvis pilotafsnittet bliver en succes, kan vi regne med, at serien får premiere sent i 2020 – muligvis først foråret 2021.

Læs også: Lindsay Lohan-komedien ‘Mean Girls’ føles lige så skelsættende i dag som for 15 år siden

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af