Se traileren til amerikansk remake af ‘Efter brylluppet’ med Michelle Williams og Julianne Moore

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Blandt udvalget på årets Sundance Film Festival var ’After the Wedding’, instruktør og manuskriptforfatter Bart Freundlichs remake af Susanne Biers ’Efter brylluppet’ fra 2006. Filmen følger den danske fortælling tæt med den forskel, at de kvindelige skuespillere Michelle Williams og Julianne Moore spiller de to hovedroller, som i Biers version blev spillet af Mads Mikkelsen og Rolf Lassgård.

Den nye trailer tegner linjerne op, som vi kender dem fra den originale film: Isabel (Willams) driver et børnehjem i Indien og rejser til USA for at møde millionæren Theresa (Moore), som gerne vil støtte hendes projekt. Her opdager hun, at Theresas mand (Billy Crudup) er hendes eksmand, og et drama mellem de tre udfolder sig.

Særligt de to kvindelige hovedrolleindehavere fik ros, da filmen åbnede Sundance, og Variety placerede den blandt sine favoritter fra festivalen. Biers ’Efter brylluppet’ var i 2007 nomineret til en Oscar for bedste udenlandske film.

’After the Wedding’ får premiere 28. november.

Læs også: De mest lovende film fra årets Sundance-festival – fra Shia LaBeoufs overraskende selvbiografi til Mindy Kalings late night-hit

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af