Steven Spielberg deler første forsmag på ’West Side Story’-remake

West Side Story (Disney/Fox)

Til næste vinter finder en af alle tiders største kærlighedshistorier vej til det store lærred på ny, når Steven Spielberg i samarbejde med Walt Disney Studios puster nyt liv i den klassiske hitmusical ’West Side Story’. Spielberg og co. har delt den første forsmag på projektet i form af et billede af de to rivaliserende bander, Sharks og Jets, med de forelskede hovedpersoner, Tony og Maria, i midten.

Rollen som Tony er blevet snuppet af ’Baby Driver’-skuespiller Ansel Elgort, der begiver sig ud i sin første musical nogensinde. Maria spilles af amerikansk-colombianske Rachel Zegler, der i en alder af blot 17 år har landet sin første store filmrolle nogensinde.

Den amerikanske ’Romeo og Julie’-inspirerede musical så dagens lys i 1957, og blev i 1961 udødeliggjort som film med stor succes, der vandt den hele 10 Oscars (ud af 11 nomineringer). En af disse blev vundet af Rita Moreno for bedste kvindelige birolle (for rollen som Marias brors kæreste, Anita), der også spiller med i den nye Spielberg-version – denne gang (58 år senere) som en helt ny karakter ved navn Valentina, som er skabt til remaket.

Steven Spielbergs ’West Side Story’ får premiere til december 2020.

Læs også: Disney vil have rygning ud af Steven Spielbergs ‘West Side Story’-remake

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af