‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ vender tilbage med interaktivt afsnit og Daniel Radcliffe

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ vender tilbage med interaktivt afsnit og Daniel Radcliffe
Ellie Kemper som Kimmy Schmidt i 'Unbreakable Kimmy Schmidt'.

Fjerde sæson var egentlig afslutningen på historien om den ukuelige Kimmy Schmidt, der starter på en frisk i New York efter at være blevet reddet fra en dommedagskult. Men næste år vender Tina Feys Netflix-komedieserie ’Unbreakable Kimmy Schmidt’ tilbage og får sin afslutning med et interaktivt afsnit.

Hovedcastet med blandt andre Ellie Kemper, Tituss Burgess, Jane Krakowski og Carol Kane vender alle tilbage sammen med gengangeren Jon Hamm (’Mad Men’), og så får de besøg af Daniel Radcliffe, som skal spille en karakter ved navn Frederick.

Hvad hans rolle indebærer, melder Netflix intet om i deres entusiastiske beskrivelse af afsnittet: »Kimmy starter sit hidtil største eventyr. Tre stater! Eksplosioner! En dansende hamburger! Og du, seeren, får lov til at bestemme, hvordan historien udfolder sig. Vil du forpurre præstens onde plan og få Kimmy frem til sit bryllup i tide? Eller vil du ved et uheld starte en krig mod robotterne?«

Serieskaberne Fey og Robert Carlock står bag seriens ekstraordinære afslutning. »Fans kommer til at tage beslutninger på vegne af karaktererne og gå i forskellige retninger, der, selvfølgelig, har forskellige jokes. Jeg synes, det er et godt match til vores serie og en god måde til at afslutte den«, har Fey udtalt ifølge The Wrap.

Afsnittet udkommer på Netflix i 2020.

Læs også: Seriekvinderne er gået all Slytherin: Her er de tre fremmeste eksempler

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af