‘When They See Us’ er den mest sete Netflix-serie i USA, meddeler tjenesten

‘When They See Us’ er den mest sete Netflix-serie i USA, meddeler tjenesten
Jharrel Jerome som Korey Wise i 'When They See Us'.

Ava Duvernays ’When They See Us’ har været den mest sete Netflix-serie i USA hver dag siden den fik premiere 31. maj. Det twittede streamingtjenesten i går:

Som altid når Netflix offentliggør streamingtal, er der en del uklarheder: Ingen er helt sikre på, hvad tjenesten tæller som at have ’set’ noget – de har ved tidligere lejligheder slået fast, at det er at have gennemført 70 procent af en film eller ét serieafsnit. Det er også uklart, om serien har slået alt serieindhold af pinden de sidste to uger, eller om det kun er nyere indhold eller tjenestens eget. Samtidig er der ingen måde at verificere tallene på, for det er kun Netflix selv, som har adgang til deres data.

Nogle har da også spekuleret i, at Netflix har en interesse i at fremhæve seriens popularitet for at give den et boost op til Emmy-sæsonen. Det ligner god timing, at serien udkom den sidste dag, inden kvalificeringsvinduet lukkede, og at dette tweet kommer to dage, efter afstemningerne begyndte.

’When They See Us’ er fortællingen om en højt profileret retssag fra 1989, hvor fem unge drenge blev anholdt og erklærede sig skyldige i at have begået en voldtægt, de intet havde med at gøre. Uanset hvad Netflix’ tweet er et udtryk for, har serien fået en masse positiv opmærksomhed fra udenlandske kritikere og fik fem stjerner her på siden.

Lyt til podcasten SOUNDVENUE STREAMER om ‘When They See Us’ og ‘The Handmaid’s Tale’

Læs også: Hvor sandfærdig er ’Chernobyl’? Her er den største kritik mod HBO’s hitserie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af