Elvis Presley-film på vej – og fem skuespillere kæmper om rollen, inklusive Harry Styles

Elvis Presley-film på vej – og fem skuespillere kæmper om rollen, inklusive Harry Styles
Harry Styles i 'Dunkirk'

Efter box office-succeserne ‘Bohemian Rhapsody’ og ‘Rocketman’ er der ikke noget at sige til, at Hollywood er ivrige efter at omforme flere musikalske legenders liv og levned til det store lærred.

Instruktøren bag både Elton John-filmen og dele af Freddie Mercury-biopicen, Dexter Fletcher, drømmer om at lave en film om Madonna, mens en anden musikalsk orienteret instruktør med forkærlighed for det ekstravagante, Baz Luhrmann (‘Moulin Rouge’, ‘The Great Gatsby’), nu har en Elvis Presley-film i støbeskeen.

Ifølge The Hollywood Reporter har produktionen indsnævret castingen til fem skuespillere, som man kunne forestille sig skulle spille kongen af rock’n’roll.

Der er tale om tidligere One Direction-medlem Harry Styles, der fik gang i skuespilkarrieren med Christopher Nolans ‘Dunkirk’. Miles Teller, som Nicolas Winding Refn ikke mindst castede til sin aktuelle serie ‘Too Old to Die Young’ på grund af skuespillerens lighed med netop Elvis. Ansel Elgort, som viste rytme bag rattet i ‘Baby Driver’ (og fik fat i teenagepublikummet via ‘The Fault in Our Stars’ og ‘Divergent’). Aaron Taylor-Johnson, som især er kendt for ‘Kick-Ass’ og ‘Godzilla’, men også er på vej i Nolans kommende storfilm ‘Tenet’. Og endelig det mest ukendte navn, Austin Butler, der har mindre roller i såvel Jim Jarmusch kommende zombiefilm ‘The Dead Don’t Die’ og Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’.

Den udvalgte ser ud til at skulle spille over for Tom Hanks, der rygtes til at skulle inkarnere Presleys manager Tom Parker.

Alt er stadig på rygteplanet, skal det understreges. Men det er i hvert fald en spændende kvintet, castingholdet har samlet sammen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af