En fotograf hjemsøges af onde ånder i første fulde trailer til anden sæson af gyserserien ‘The Terror’

Første kapitel i den Ridley Scott-producerede antologiserie ‘The Terror‘ var blandt sidste års bedste serier. Nu rykker serien knapt 100 år frem i tiden, nærmere bestemt tiden omkring Anden Verdenskrig, hvor en japansk-amerikansk fotograf, Chester Nakayama (Derek Mio) hjemsøges af onde ånder.

I traileren ser vi, hvordan hans liv bliver vendt op og ned, da hans billeder pludselig begynder at se slørede ud, mens mystiske ting udspiller sig omkring ham. Som der dybsindigt proklameres i traileren: »Måske tager du billeder af noget, du ikke burde«.

Anden sæson har titlen ‘The Terror: Infamy’. Udgangspunktet for serien er, at den hver sæson graver ned i nye historiske begivenheder og giver rædselsvækkende bud på, hvad der kunne være sket.

‘The Terror: Infamy’ får amerikansk premiere 12. august og lander forhåbentligt på Amazon Prime herhjemme nogenlunde samtidig.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af