Første teaser til ’Mindhunter’ sæson to er ude med mordfantasier og Charles Manson-glimt

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den 16. august nærmer sig, hvor den imødesete anden sæson af ’Mindhunter’ får premiere på Netflix. Serien, der er skabt af blandt andre David Fincher, blev rost vidt og bredt for sin første sæson, i hvilken FBI-detektiverne Bill Tench (Holt McCallany) og Holden Ford (Jonathan Groff) knokler for at gøre sig klogere på en række autentiske seriemorderes psyke i kriminalpsykologiens helt spæde dage i slut-70’erne.

»Har du nogen, Holden? Nogen, du ikke kan fange?«, spørger seriemorderen Edmund Kemper, som Cameron Britton allerede i første sæson leverede en uhyggeligt autentisk skildring af, i den nye, første teaser for anden sæson. Og ganske rigtigt – Holden og Tench stiller i sæson to skarpt på de såkaldte ’børnemord i Atlanta’, der foregik mellem 1979-1981 og endnu ikke er blevet endeligt opklaret.

Foruden børnemordene i Atlanta, der i teaseren lader til at blive et mareridtsfordrende bekendtskab i serieformat, kommer anden sæson også til at omhandle både seriemorderen kendt som Son of Sam og den famøse kultleder Charles Manson. Manson spilles i ’Mindhunter’ af Damon Herriman, der spiller selv samme rolle i Quentin Tarantinos ’Once Upon a Time in Hollywood’, der får dansk premiere dagen forinden.

Læs også: Angrebet på Leonardo DiCaprios rollevalg er alt for småligt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af