George R.R. Martin deler detaljer om ’Game of Thrones’-prequel: Starks, White Walkers og hundrede Westeros-riger

George R.R. Martin deler detaljer om ’Game of Thrones’-prequel: Starks, White Walkers og hundrede Westeros-riger
George R. R. Martin (Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

For nyligt afsløredes det, at optagelserne til pilotafsnittet af prequel-serien til ’Game of Thrones’ (med den foreløbige titel ’The Long Night’) officielt var skudt i gang i Nordirland. Det er dog ikke meget, det er muligt at opstøve af informationer om den kommende prequel-spinoff, men heldigvis har ’Game of Thrones’-skaber George R.R. Martin hjulpet fans og nysgerrige sjæle lidt på vej ved at løfte en lille flig af sløret for, hvad vi kan vente os af serien, i et nyt interview med Entertainment Weekly.

»The Starks kommer helt bestemt til at være med«, lyder det fra forfatteren, der endvidere har afsløret, at handlingen udspiller sig før Lannister-familiens ankomst til Casterly Rock. »The White Walkers er der selvfølgelig også – eller som de hedder i mine bøger: The Others – og det kommer til at være et aspekt af det. Der er ting som direulve og mammutter«.

Handlingen skulle efter sigende foregå godt 5000 år før begivenhederne, der udspiller sig i den originale serie, hvilket også betyder, at selve rigerne i Westeros så en hel del anderledes ud. Mens der var syv riger ved Aegon Targaryens erobring, var der langt flere, når man går et par skridt bagud i tiden.

»Hvis du går længere tilbage, så var der ni riger, og 12 riger, og på et tidspunkt kommer du tilbage til der, hvor der var 100 riger – små riger – og det er den æra, vi taler om her«, forklarer forfatteren.

Læs også: George R.R. Martin langer ud efter fan-galskab i kølvandet på ‘Game of Thrones’-finale

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af